Izvor: B92, 09.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restrukturiranje i u zdravstvu

Beograd -- Za socijalni program u zdravstvu do sada se prijavilo 7.500 ljudi.

Prijavljeni će tokom leta dobiti konkretne ponude za odlazak sa svojih radnih mesta, što će obuhvatati tačne iznose otpremnina, a sve prema programu Ministarstva zdravlja, izjavio je ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

Milosavljević kaže da će otpremnine najverovatnije biti na nivou onih koje dobijaju zaposleni u državnoj upravi, odnosno trećina prosečne plate iz poslednja tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseca uvećana za 20 odsto i pomnožena brojem godina staža. Rok za prijavu za socijalni program je kraj juna, a pravo prijave imaju zaposleni u zdravstvu koji su stekli uslove za penzionisanje, oni koji su ispunili jedan od uslova za penziju, oni koji imaju do dve godine do sticanja jednog od uslova za penzionisanje oni koji su iz nekog razloga zainteresovani za raskid radnog odnosa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.