Rešena misteriozna smrt maturanta iz Lučana

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešena misteriozna smrt maturanta iz Lučana

Policija je uhapsila Darka I. (21) iz Požege i protiv njega podnela krivična prijavu zbog sumnje da je naneo tešku telesnu povredu Marku Radojeviću (19) iz Lučana zbog koje je on preminuo na VMA u Beogradu 18. juna.

Foto: iStock

  Policija je navela da se osumnjičeni tereti da je 6. juna 2015. posle svađe udario u glavu oštećenog koji je od posledica udarca preminuo.

Milan Radojević, otac pokojnog mladića, ogorčen je što ga skoro 20 dana niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz policije nije kontaktirao zbog sumnjive smrti njegovog sina.

On je rekao za “Naše novine” da je njegov sin nađen u lokvi krvi iza požeškog Doma zdravlja, da je bio u komi kada je prebačen u užičku bolnicu, a potom na VMA u Beograd gde je i preminuo.

Najteže mu je palo što je na obdukciju čekao pet dana, a potom što mu je rečeno da će se rezultati znati za mesec dana. Sahranio je sina, a onda su ga obavestili iz policije da je osumnjičeni uhapšen.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.