Izvor: B92, 22.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rešavanje Pančeva do kraja godine"

Beograd -- Zaštita životne sredine bila je centralna tema večerašnje Replike na B92. Najviše se govorilo o zagađenju vazduha u Pančevu.

Na pitanja građana odgovarali su Aleksandar Popović, ministar za nauku, tehnologiju i zaštitu životne sredine, Elizabet Paunović, zamenica gradskog sekretara za zaštitu životne sredine, Srđa Popović, savetnik pemijera za životnu sredinu u vladi Zorna Đinđića, kao i glumac i borac za zaštitu sredine Zoran Cvijanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Svi učesnici Replike složili su se da je najveći problem zastarela tehnologija, koja ne može preko noći da postane moderna i ekološka.

"Do kraja godine rešiće se problem Pančeva i, prema mom mišljenju, neće biti zagađivanja kao posledica rupe u sistemu", rekao je Aleksandar Popović.

On je napomenuo i da 50 godina zastarela tehnologija ne može preko noći da se zameni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.