Izvor: TangoSix.rs, 10.Apr.2024, 11:32

Renoviranje manevarskih površina i održavanje piste na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u toku

Posle početka renoviranja glavne piste beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, na red je došlo i renoviranje piste i manevarskih površina na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“.
Kako je za Tango Six potvrdilo Ministarstvo odbrane, radovi na redovnom održavanju poletno-sletnih staza na našem najvećem vojnom aerodromu su u toku:
– U okviru navedenih radova izvodi se skidanje asfalta s dela manevarskih površina, nanošenje odgovarajuće podloge, a potom i nanošenje novog sloja asfalta. Posle toga, biće izvršeno i zanavljanje horizontalne signalizacije.
Planirano je da radovi budu završeni u najkraćem mogućem roku, a letačke aktivnosti obavljaju se prema redovnom planu. – rečeno je...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.