Izvor: B92, 15.Feb.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna posećenost na Kopaoniku

Beograd -- U skladu sa očekivanjima, u ski centru Kopaonik je ovog prazničnog vikenda zabeležena rekordna poseta skijaša, saopštilo je javno preduzeće Skijališta Srbije.

Na preko 50 cm utabanog i dobro pripremljenog snega na stazama, skijalo je oko 6800 skijaša koji su ostvarili gotovo 70.000 vožnji. Ski centar je radio punim kapacitetom i sve instalacije su bile u funkciji.

U ovom preduzeću navode da ovakva posećenost ski centra nije zabeležena od njegovog osnivanja. Imajući u vidu da popusti na cene ski karata važe i u preostalom delu sezone, Skijališta Srbije se nadaju da je ovaj vikend samo najava velikih poseta skijaša ovom ski centru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.