Reketaši su mi ubili sina

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jan.2013, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Reketaši su mi ubili sina"

Beograd, Niš -- Otac Đorđa S., poginulog u eksploziji automobila u Nišu, sumnja da su u ovaj zločin, osim reketaša i zelenaša, umešani i službenici policije i Žandarmerije.

Zvonko S. je za "Novosti" izjavio da je njegov sin prošlog ponedeljka dostavio prijavu Unutrašnjoj kontroli PU Niš.Pročitaj: U eksploziji bombe poginula jedna osoba "Sve su nam uzeli, sve što smo stekli. Dok su nam otimali i na kraju sve uzeli, ćutali smo i gledali kako da spasemo porodicu. Kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ostali bez ičega, Đorđe je rešio da više ne ćuti i dostavio je materijal Unutrašnjoj kontroli", kaže on.On je naglasio da ima dokaze u duplikatima, koji upućuju na to da su "Bucko", "Pele", "Moljac" i još neke osobe iz policije od njegovog sina naplaćivali 40 odsto kamate mesečno."Pored mog novca i plate, koju sam mu davao za rad u menjačnici, Đorđe se zaduživao kod drugih. Hteo je život van svojih mogućnosti. Oni su mu krv pili, a nije smeo da mi kaže. Počeli su svaki dan da dolaze i traže astronomske sume. Supruga Jelica se razbolela", objašnjava Zvonko.Za Đorđa se vezuju različite priče. Prema jednoj verziji, bio je u velikim dugovima. Njegov otac, međutim, negira da je imao probleme s kockanjem i ističe da sada strepi za bezbednost drugog sina Miloša (27).U Nišu se tokom noći dogodio novi incident - zapaljen je automobil oca Aleksandra Pešića, bivšeg fudbalera Radničkog, koji sada igra u moldavskom Šerifu. Kako saznajemo, kamere su snimile mlađeg muškarca kako poliva auto benzinom i pali ga.Za sada nema naznaka toga da su ova dva incidenta povezana.Izvor: Večernje novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.