Recepti važe, zvati lekara

Izvor: Danas, 11.Apr.2020, 21:07

Recepti važe, zvati lekara

Važnost recepata jeste produžena, ali svi hronični bolesnici koji imaju redovnu terapiju prvo treba da se obrate izabranom lekaru u svom Domu zdravlja za produženje recepata, objavilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS) posle brojnih pitnja koja su uputili pacijenti sa hroničnim oboljenjima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta treba da urade hronični bolesnici da bi produžili trajanje recepta?

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2020

Važnost recepata jeste produžena, ali svi hronični bolesnici koji imaju redovnu terapiju prvo treba da se obrate izabranom lekaru u svom Domu zdravlja za produženje recepata..."Imam više od 65 godina, išao sam noćas u četiri sata u apoteku, gde su mi rekli da su recepti istekli. Da li je važnost...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.