Izvor: Danas, 01.Jun.2023, 06:49

Recept za pogačice od kukuruznog brašna koje mogu da se jedu od jutra do večeri

  Kuhinja Kolumbije i Venzuele zasniva se na arepi, a svaka regija u tim zemljama ima svoj recept. Reč je o kukuruznim pogačicama koje mogu da se peku na roštilju i prže u tiganju. Neki ih pune različitim nadevima, dok ih drugi jedu samostalno u slatkim i slanim varijantama. Arepe su sjajan izbor za doručak, uz kakao, presečene na pola i filovane šunkom, sirom ili pečenom piletinom, te za ručak ili večeru.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.