Rebić u Novom Pazaru: Nepropisno ponašanje policijaca, uzavrela krv

Izvor: RTS, 30.Sep.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić u Novom Pazaru: Nepropisno ponašanje policijaca, uzavrela krv

U narednih trideset dana saznaće se šta se desilo i da li je policija prekoračila ovlašćenja prilikom intervencije u ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru 10. septembra, obećao je direktor policije Vladimir Rebić.
Edin Hadžović tvrdi da su mu policajci polomili nos kada je pokušao da zaštiti decu koja su slavila rođendan, odnosno sugerisao policajcima da se prema deci ne ponašaju kao prema kriminalcima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Direktor policije Vladimir Rebić je tim povodom danas bio u Novom Pazaru.
"U svakom slučaju smo sigurni i da je bilo nepropisnog ponašanja službenika, ono nije bilo inicirano verskim ili etničkim razlozima, već je u tom trenutku ‘uzavrela krv‘. Nijedna vrsta nasilja ne može biti tolerisana ni opravdana, bez obzira da li ona dolazi od građana ili od policajaca", rekao je Rebić.
Protekle subote je u Novom Pazaru organizovana protestna šetnja građana, u znak podrške Edinu Hadžoviću.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.