Izvor: Danas, 18.Maj.2023, 11:21

Reagovanje advokata Dalibora Katančevića na reči sudije Dejana Terzića da Visoki savet sudstva više nije želeo da on sudi Šariću

Advokat Dalibor Katančević uputio je reagovanje na tekst koji je objavljen u NIN-u, a Danas preneo, "Visoki savet nije želeo da više sudim Šariću": Sudija Dejan Terzić za NIN o radu u Specijalnom sudu.  U tom tekstu je sudija Apelacionog suda u Novom Sadu Dejan Terzić, kome je krajem aprila prestao mandat u Specijalnom sudu tako što predsednica Visokog saveta sudstva Jasmina Vasović uopšte nije stavila zahtev za produženje njegovog mandata na razmatranje, govorio za NIN šta se sve u vezi sa tim dešavalo.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.