Raznet vozač crnog mercedesa u Zemunu!

Izvor: Mondo, 27.Dec.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznet vozač crnog "mercedesa" u Zemunu!

Muškarac je poginuo u eksploziji automobila, na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u Zemunu. Mediji: Stradali N. B. (48) imao ozbiljan kriminalni dosije.

Foto: MONDO, Danijela Pašić Ilustracija

U blizini Pupinovog mosta u toku vožnje eksplodirao je mercedes karavan crne boje, a beogradski mediji javljaju da je poginuo muškarac koji se bavio kriminalom. Iz policije je potvrđeno da je muškarac poginuo:

„Večeras u 19.45 sati u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Cara Dušana u raskrsnici neposredno pred izlazak na Pupinov most došlo je do ekslozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala jedna osoba", izjavio je načelnik PU za grad Beograd Milan Stanić, a prenosi MUP.

"U pitanju je putničko motorno vozilo marke 'mercedes karavan' crne boje. Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd. U toku je uviđaj“, rekao je Stanić koji se nalazi na licu mesta.

Ekipa hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće i zatekla vozača automobila koji je eksplodirao bez znakova života, javljaju beogradski mediji.

U trenutku eksplozije u ovom delu Zemuna nije bilo mnogo ljudi, a u automobilu se nalazio i pas koji je preživeo, objavio je Pink.

Policija je blokirala taj deo grada.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U eksploziji automobila u Zemunu poginula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2018

Jedna osoba stradala je večeras u eksploziji automobila, na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u Zemunu, saopštio je MUP..."Večeras u 19.45 sati u Ulici Cara Dušana u raskrsnici neposredno pred izlazak na Pupinov most došlo je do eksplozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.