Izvor: Blic, 07.Okt.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojniku iz Arilja određen pritvor, policija traga za pištoljem

Ivanu Matijeviću (24), osumnjičenom da je preksinoć opljačkao benzinsku pumpu "Paramun“ u Arilju, i hicem iz pištolja ranio u ruku njenog radnika Nenada Zečevića (24), sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu danas je odredio pritvor.

Matijeviću i dvojici njegovih prijatelja, koji se sumnjiče kao saučesnici, krivičnom prijavom na teret je stavljeno razbojništvo.

Prema saznanjima "Blica", Matijević, P.M. (23) i R.A (21) su tokom saslušanja u policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << negirali da su opljačkali pumpu.

Pištolj iz koga je upucan Zečević prilikom hapšenja ove trojke nije pronađen, kao ni 10.000 dinara koje je razbojnik odneo iz benzinske pumpe.

Pročitajte još

Matijeviću će biti "odrađena" parafinska rukavica, a istrazi u ovom slučaju neće pomoći video zapis, jer je, kaže izvor "Blica" iz policije, "Paramun" jedina benzinska pumpa u Arilju koja nema video nadzor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.