Razbojnik u bekstvu bio samo sat vremena

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnik u bekstvu bio samo sat vremena

Policajci u Inđiji su uhapsili razbojnika samo sat vremena nakon što je izvršio to krivično delo u okolini Rume, kao i još dve osobe zbog saučesništva.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Uhapšen je B.B. (27) za kojeg policija veruje da je maskiran i uz pretnju pištoljem ušao u jednu prodavnicu u Kraljevcima kod Rume i od radnice oteo novac, saopšteno je iz policije.

On je nakon pljačke pobegao automobilom u kojem su se nalazile S.M. (36) i D.R. (23).

Nakon zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZBOJNIŠTVO U INĐIJI: Pištoljem opljačkao prodavnicu, pa pobegao

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015

INĐIJA - Samo sat vremena nakon razbojništva, policija je pronašla osumnjičenog za ovo krivično delo i još dve osobe osumnjičene za saizvršilaštvo...Sumnja se da je B. B. (27), maskiran i uz pretnju replikom pištolja, ušao u prodavnicu u Kraljevcima i od radnice protivpravno prisvojio novac,...

Nastavak na Kurir...

RU: Uhapšeni zbog razbojništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2015

Pripadnici policije u Inđiji uhapsili su jednog čoveka zbog razbojništva, samo sat vremena nakon što je izvršio to krivično delo u okolini Rume, kao i još dve osobe zbog saučesništva, saopšteno je danas...Uhapšen je B. B. (27) za kojeg policija veruje da je maskiran i uz pretnju pištoljem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.