Razbijena srpsko-italijanska narko grupa!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena srpsko-italijanska narko grupa!

U akciji Tužilaštva za organizovani kriminal i njihovih kolega iz Milana razbijena je srpsko-italijanska narko grupa koja se sumnjiči da je prodavala kokain širom Evrope.

Foto: MONDO/Mario Milojević

Istraga je, prema pisanju medija, trajala godinu dana, a uhapšeno je 13 osoba - pet u Srbiji i osam u Italiji.

Među petoro uhapšenih u Srbiji su i Milovan Nikolić - Profa i Jakov Kontić koji su osumnjičeni kao vođe ove kriminalne grupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a među uhapšenima i Italiji je Kontićev bivši zet.

Hapšenju su prethodila presecanja četiri transporta kokaina i hapšenje sedam osoba.

Narko grupa je nabavljala kokain u Holandiji, odakle preko Nemačke do Austrije prebacivala, a nakon deobe nastavljen je šverc u Italiju.

Srbi "pali" sa osam kilograma kokaina!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srpsko-italijanska narko grupa prodavala kokain širom Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2018

 U akciji zajedničkoj Tužilaštva za organizovani kriminal i njihovih kolega iz Milana razbijena je srpsko-italijanska narko grupa koja se sumnjiči da je prodavala kokain širom Evrope...Istraga je, prema pisanju medija, trajala godinu dana, a uhapšeno je 13 osoba - pet u Srbiji i osam u Italiji...Među...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.