Raspust za srednjoškolce

Izvor: S media, 17.Jun.2010, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspust za srednjoškolce

Drugo polugodište za učenike srednjih škola u Srbiji završava se danas, predvidjeno je kalendarom rada za ovu školsku godinu.

Osnovci su se raspustili ranije, a nova školska 2010/11. godina počeće 1. septembra, prema novim pravilnicima o kalendaru rada za osnovne i srednje škole, koje je doneo ministar prosvete Žarko Obradović.

Svečana podela djačkih knjižica učenicima od prvog do sedmog razreda obaviće se u ponedeljak, 28. juna.

Od septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se očekuje oko 80.000 djaka prvaka. Propisi predvidjaju novčanu kaznu od 5.000 do 25.000 dinara za roditelja, odnosno staratelja, ako namerno ili bez opravdanih razloga ne upiše dete u osnovnu školu ili ako dete bez opravdanih razloga ne pohadja nastavu u osnovnoj školi.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

POČINJE RAAASPUST!

Izvor: Kurir, 17.Jun.2010

BEOGRAD - Letnji raspust za učenike srednjih škola u Srbiji počeće sutra, predviđeno je kalendarom rada za ovu školsku godinu. Osnovci su se raspustili ranije, a nova školska 2010/11. godina počeće 1. septembra, prema novousvojenim pravilnicima o kalendaru rada za osnovne i srednje škole...Od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.