Rasprava o taksistima i dugovima „Progresa“

Izvor: Danas, 15.Sep.2011, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava o taksistima i dugovima „Progresa“

Naredna sednica Skupštine grada Beograda, 34. po redu, zakazana je za sredu, 21. septembar. Na dnevnom redu biće 15 tačaka, među kojima i predlog odluke o auto-taksi prevozu. Ako ovaj predlog bude usvojen, taksisti će moći da dobiju taksi dozvole samo na godinu dana, nakon čega će morati da ih obnove. Osim toga, prema ranijim najavama iz Direkcije za javni prevoz, odluka će se odnositi i na sadržaje koja će vozilo morati da poseduju, poput klima-uređaja.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Skupstine grada

Izvor: Radio Centar 987, 16.Sep.2011, 11:10

Na dnevnom redu danasnje, 32. sednice Skupstine grada, nalazi se devet tacaka. Odbornici ce, izmedju ostalog, odlucivati o Predlogu odluke o prestanku funkcije clanu Gradskog veca Srdjanu Matovicu, zb..

Nastavak na Radio Centar 987...

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA U SREDU, 21. SEPTEMBRA

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

BEOGRAD- Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za sredu, 21. septembar, 34. sednicu Skupštine grada Beograda...Na dnevnom redu gradskog parlamenta nalazi se Predlog za izmenu i dopunu Regionalnog prostornog plana administrativnog područja grada Beograda...Razmatraće se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.