Raspisani konkursi za projekte u oblasti omladinske politike

Izvor: RTS, 11.Feb.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisani konkursi za projekte u oblasti omladinske politike

Ministarstvo omladine i sporta raspisalo danas konkurse u oblasti omladinskog sektora u iznosu do 171 milion dinara.
U pitanju su konkursi za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora - za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou, za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja.
To se odnosi i na javni konkurs za finansiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i programa "Mladi su zakon", kao i javni konkurs za razvoj i sprovođenje omladinske politike.
Pravo učešća na konkursu imaju jedinice lokalne samouprave koje imaju osnovanu kancelariju za mlade, kao i udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi koji su registrovani na teritoriji Srbije, u zavisnosti od konkursa.
Konkursna dokumentacija može se preuzeti na internet stranici Ministarstva.
Rok za dostavljanje predloga programa i projekata je do 27. februara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.