Izvor: TangoSix.rs, 26.Jun.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za upis nove klase pilota u Vršcu

„Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA)“ i „SMATSA Vazduhoplovna akademija“ iz Vršca raspisale su konkurs za upis studenata na ATP(A) Integrated obuku za profesionalne pilote sa svim ovlašćenjima. Kandidati svoje prijave mogu da pošalju najkasnije do 25. avgusta.
Prijemni ispit biće održan u utorak, 1. septembra, u „SMATSA Vazduhoplovnoj akademiji“. Polagaće se matematika, fizika, engleski jezik, a biće obavljen i razgovor sa kandidatima. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Nastava počinje u ponedeljak, 14. septembra.
Informacije o uslovima upisa i neophodnoj dokumentaciji za prijavu prijemnog ispita možete pronaći u konkursu:
SAA Konkurs

The post Raspisan konkurs za upis nove klase pilota u Vršcu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Budući piloti - javite se

Izvor: B92, 26.Jun.2015

Agencija za kontrolu letenja SMATSA i njena Vazduhoplovna akademija (SAA) objavili su konkurs za upis studenata na ATP(A) Integrated obuku-profesionalni pilot...Prijemni ispit biće održan 1. septembra u Vršcu...Pisane i usmene prijave prisustva na prijemnom ispitu biće primane do 25. avgusta, a nastava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.