Rang lista kandidata za zamenike tužioca za ratne zločine

Izvor: RTS, 14.Jun.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rang lista kandidata za zamenike tužioca za ratne zločine

Državno veće tužilaca objavilo je rang listu kandidata, koji su konkurisali za izbor za dva zamenika tužioca za ratne zločine, nakon obavljenog razgovora i vrednovanja stručnosti i osposobljenosti, kao i polaganja ispita.
Od ukupno 15 kandidata, pet je dobilo maksimalan broj bodova - 70, dok je ostalih 11 kandidata vrednovano ocenama od 69,11 do 69, 78.
Još tri kandidata, koja ne dolaze iz tužilaštva, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polagala su ispit za tužioca za ratne zločine, a dvoje od troje je dobilo maksimalan broj poena - pet.
Prema objavljenoj rang listi, maksimalan broj bodova imaju zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru Edis Arifović, zamenik javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu Gordana Bradajić Jekić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Ognjen Đukić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Jasmina Stanković i zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu Čolić Godana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Objavljena rang lista kandidata za zamenike tužioca za ratne zločine

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Državno veće tužilaca objavilo je danas rang listu kandidata, koji su konkurisali za izbor za dva zamenika tužioca za ratne zločine, nakon obavljenog razgovora i vrednovanja stručnosti i osposobljenosti, kao i polaganja ispita.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.