Raja Rodić: Nisam kriv!

Izvor: Glas javnosti, 08.Dec.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raja Rodić: Nisam kriv!

 BEOGRAD - Radisavu Rodiću u utorak nije ukinut pritvor u kojem je skoro 14 meseci!

Uprkos najnovijim nalazima lekara da je Rodićevo zdravlje ozbiljno ugroženo i da ga čeka još jedna operacija srca, sudsko veće odlučilo je da mu ne dozvoli da se brani sa slobode. Sledeće ročište zakazano je za 23. februar. Tužilaštvo je iznelo optužnicu protiv Rodića u kojoj ga tereti da je oštetio budžet Srbije, veliki broj banaka i dobavljača.

Neophodna nova operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Sudiji je stigao izveštaj lekarske komisije u kojem se navodi da je Rodiću neophodna još jedna operacija srca, ali da je, navodno, Rodić odbio da se operiše.

- Ne mogu da idem na operaciju vezan. Želim da budem operisan, ali tek kada budem slobodan - rekao je Rodić.

Namireni poverioci

Rodić je odbacio i navode optužnice koji se odnose na dugovanja dobavljačima:

- Da nisam plaćao dobavljače, ne bih mogao da radim jer je naša delatnost takva da imamo samo dva-tri stalna dobavljača. Bez njih ne bih mogao da poslujem. Postoje tri dobavljača za hartiju i tri za boju, da im nisam plaćao, ne bih ništa uradio - podvukao je Rodić.

Rodić se pozvao na poslovanje privrednih društava koja se pominju u optužnici. Takođe, podneo je pismene dokaze da su nakon njegovog hapšenja, svi dugovi velikim poveriocima izmireni u potpunosti.

E.K.

Ovo sto se desava Rodicu moze da se desi svima nama... Koliko nas ima, a nemamo ni motivacije ni snage da stanemo na put ovakvom ponasanju drzave ...

Jasno je da je covek Srpski Julian Assange. Takodje, isto je da je politicki motivisano povlacenje po sudovima bez osnove, jer je drzava izgubila pravo da sudi njemu licno, a da svima drugima - pomaze u kradji. Jasno je da je covek nagazio na neshto shto se njima ne svidja, pa moraju da ga sklone.

Pozdrav coveku i da dodje dan da njih malo gledamo u - mestu optuzenog!

Gde je sada taj famozni zastitnik ljudskih prava. Dali nije sramota da tesko bolestan covek posle operacije ostane i dalje u pritvoru. Sude coveku a pored njega stoji ekipa za hitnu pomoc.

Delim u potpunosti Vas stav, a najvise mi se dopalo ovo poredjenje sa Dzulianom Asanzom!

Ne vraca im se dug Rodicu pa je sada po onoj staroj .....lopov vice drz' te lopova..Da je samo Rodic u pitanju , mozda i ne bi bilo tako tesko ali i Familija je pod pritiskom i ucenjivanje.Rodic nece izaci ziv pa mi se cini da su ovi u vladi puno gori nego i Hag.Od demokratije nema ni D u Srbiji.Doduse nema je ni ujednoj drzavi na svetu.Vrlo brzo ce doci dan kada ce najsreniji biti oni na selu , nepismeni i oni koji su mentalno poremeceni , odnosno, ludi .Slusati da vas neko laze a zna da i vi znate da vas laze nije lako.Muciti ednog bolesnog coveka je toliko okrutno i sadisticki da ce Srbija biti poznatija po nepostovanju ljudskih prava vise nego Kina .Gde su se svi ti Hitleri , Pinocei , Franko izrodili bas kod nas ?Kao da su reinkanirali svi najgori u istoriji Srbije.Gde su Srbi ?Negde u pozadini kao Ivica Dacic i drugi .Mada i ti Srbi su kosmopoliti i bas ne mare puno za Srbiju a uvek se podizu oni koji imaju puno putera po glavi, pa moraju da igraju kako drugi svira.U ovom stolecu se izrodilo najvise sljama nego za dve hiljade godina.Mozda je Rodicu bolje i na onom svetu nego na ovom totalno povarenom i mucnom.Sigurna sam da ce ga drzati dok ne umre.Ali sve se vraca i sve se placa .Docice kad tad i na njih red.

pa da ovaj nas proEUrobski zakon nije slep onda bi kao najveci duznici u privredi, robijanje u katakombama trebalo da zarade ministri, tj komplet Vlada.

Milosevic je , sada se to jasno vidi, bio skolski primer demokrate ... za ove

Све што вреди и говори истину покушавају да униште,где су сад оне курвештине сорошеве да дигну глас да се човек пусти на слободу јер није крив низашта а крив је само зато што нећути и није под утицајем ustaskokomunisticke bagre .

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.