Izvor: RTS, 19.Okt.2021, 20:25

Radojičić: Izgradnja "Tiršove 2" izuzetno važan projekat

Na kraju Deligradske ulice u Beogradu će se nalaziti klinika "Tiršova 2", a u toku su radovi na izgradnji te medicinske ustanove.
Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić rekao je da će zbog blizine auto-puta male bebe moći brzo da dođu na lečenje na odeljenje ginekologije u novoj bolnici i da su počeli radovi na iskopnoj jami.

"Tender je završen, 6,2 miliona je ova prva faza ovog izuzetno važnog projekta za nas. Kada je građena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klinika 1936, jedan od glavnih razloga je bio da se vodi briga o javnom zdravlju dece. Vidimo i u ovo vreme koliko je aktuelno to pitanje", naglasio je Radojičić.
Istakao je da će prva faza trajati 210 dana i da će se napraviti pristupna saobraćajnica do auto-puta dužine 356 metara, kao i da je najvažnije da će pacijenti sa auto-puta moći da dolaze u kliniku i da će biti i veliki broj parking-mesta.
Dodao je da će zgrada biti veličine 60.000 kvadratnih metara.
Nova klinika bi trebalo da bude izgrađena do 2024. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD DOBIJA NOVU KLINIKU ZA MALIŠANE! Počeli radovi na izgradnji "Tiršove 2"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021

Na kraju Deligradske ulice u Beogradu će se nalaziti klinika "Tiršova 2", a u toku su radovi na izgradnji te medicinske ustanove...Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić rekao je da će zbog blizine auto-puta male bebe moći brzo da dođu na lečenje na odeljenje ginekologije u novoj bolnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.