Izvor: B92, 06.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Tehnosa 17. dan blokirali magistralni put

Čačak -- Radnici čačanskog društvenog preduzeća "Tehnos" blokirali su i u subotu, 17. dan zaredom magistralni put Čačak-Užice na raskrsnici u Konjevićima, zahtevajući isplatu zaostalih zarada i rešavanje statusa preduzeća. Oko 200 radnika "Tehnosa" blokiralo je i sa nekoliko kamiona i teretnih vozila magistralni put od 10 do 12 časova, a od zaustavljenih vozila formirana je kolona duga više od kilometra.

Paralelno sa radničkom blokadom, meštani sela Konjevići, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već četvrti dan su blokirali seoski put i zaustavili saobraćaj putničkih vozila koja su prethodnih dana, u vreme blokade magistralnog puta, prolazila seoskim putem, kao alternativnim pravcem. Meštani Konjevića ističu da su blokirali seoski put kako bi ga zaštitili od propadanja, obrazlažući da su taj put "napravili sopstvenim sredstvima".

Organizatori obe blokade naglasili su da će se ona nastaviti i sutra od 10 do 13 sati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.