Izvor: B92, 09.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Radikal tražio prebijanje glumaca"

Novi Sad -- Građanski list piše da je nalogodavac prebijanja glumaca radikal Igor Mirović.

Novosadski Građanski list, pozivajući se na nezvanične izvore, navodi da je nalogodavac batinanja glumaca Pozorišta mladih predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Igor Mirović. To je, navodi list, u policiji i kod istražnog sudije izjavio direktor pozorišta Tomislav Knežević.

Igor Mirović demantuje optužbe i tvrdi da slučaj ima političku pozadinu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << režiji Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine. On kaže i da će se odazvati na poziv policije, ako ga pozove.

Mirovića su, s Kneževićem i funkcionerom Demokratske stranke Srbije Miroljubom Lješnjakom glumci naveli kao inicijatore prebijanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.