Izvor: Danas, 05.Avg.2010, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad na vraćanju poverenja

Voždovac, uprkos skresanom budžetu, beleži dobre rezultate, izjavio je juče Dragan Vukanić, predsednik ove opštine, na konferenciji za novinare, posvećenoj radu opštinske vlasti. Prema njegovim rečima, opštinsko rukovodstvo je od formiranja pre pola godine, poradilo na vitalnim problemima građana, počevši od nedostajućih dokumenata o vlasništvu opštine Voždovac zbog neuredne arhive do nagomilanih dugova nastalih u vreme prethodne vlasti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POLA GODINE NOVE VLASTI NA VOŽDOVCU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010

Na Voždovcu za šest meseci vlasti koalicije SNS, DSS i NS završena je ambulanta u selu Zuce, asfaltirani putevi, nagrađeni đaci generacije..Sve cveta na Voždovcu, tvrde naprednjaci...Prošlo je šest meseci naprednjačke vlasti na Voždovcu i za to vreme je, prema rečima predsednika Dragana Vukanića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.