Izvor: B92, 17.Dec.2009, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RZZO: Markice za zdravstveno

Beograd -- RZZO je pozivao poslodavce da preuzmu markice zdravstvenog osiguranja za overu zdravstvenih knjižica u nadležnoj filijali tog zavoda.

Republički zavod za zdravstveno osiguranje je saopštio da je do 15. decembra oko 50 odsto poslodavaca preuzelo markice za svoje zaposlene. Ova institucija apeluje na sve koji to nisu uradili da ne čekaju poslednje dane u ovoj godini da učine to.

Procedura preuzimanja markica je vrlo jednostavna.

"Nadležnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filijali zavoda poslodavci dostavljaju zahtev za izdavanje markica sa podacima o ukupnom broju zaposlenih i članova njihovih porodica za koje su potrebne markice, kao i ovlašćenje za lice koje preuzima markice" navodi se u saopštenju.

Zavod podseća da je plaćanje doprinosa za zdravstveno osiguranje zakonska obaveza poslodavca i da izdaje markice samo ako su podmirene te obaveze.

Radno vreme svih filijala i ispostava RZZO je radnim danima od 7.30 do 19.30, a određeni su i posebni šalteri namenjeni isključivo za preuzimanje markica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZZO poziva poslodavce da preuzmu markice za overu knjižica

Izvor: EMportal, 17.Dec.2009

Zavod za zdravstveno osiguranje poziva poslodavce da preuzmu markice zdravstvenog osiguranja za overu zdravstvenih knjižica u nadležnoj filijali tog zavoda.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.