RUSKA SUPER RAKETA ZA SUPER LOVAC: Njen razvoj počeo 1980. godine, a danas nema šta ne pogađa, od aviona do protivničkih dronova!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020, 19:27

RUSKA SUPER RAKETA ZA SUPER LOVAC: Njen razvoj počeo 1980. godine, a danas nema šta ne pogađa, od aviona do protivničkih dronova!

Rešavanje zadataka PVO na velikoj udaljenosti posebno je važno za Rusiju zbog njenog geografskog položaja. Na lovcu Su-35S ispituje se visokoprecizna raketa vazduh-vazduh sa vrlo impresivnim karakteristikama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JEDAN OD NAJVEĆIH RUSKIH ODBRAMBENIH ADUTA: Hipersonična raketa ubija na svemirskim visinama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020

Rešavanje zadataka PVO na velikoj udaljenosti posebno je važno za Rusiju zbog njenog geografskog položaja..Na lovcu Su-35S ispituje se visokoprecizna raketa vazduh-vazduh sa vrlo impresivnim karakteristikama. U video-klipu koji je Ministarstvo odbrane Rusije objavilo povodom 100. godišnjice Državnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.