RTS1 i RTS2 u HD rezoluciji

Izvor: RTS, 29.Nov.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS1 i RTS2 u HD rezoluciji

Radio-televizija Srbije prvi je nacionalni emiter u Srbiji koji svoj program emituje u visokoj rezoluciji. Prvi i Drugi program RTS-a u HD-u od danas su dostupni i korisnicima SBB-a.
Multimedijalna platforma RTS Planeta u dužem periodu svojim korisnicima pruža uslugu emitovanja HD signala programa RTS-a.

Emitovanje programa u visokoj rezoluciji već je dostupno i korisnicima ETV-a u digitalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zemaljskom emitovanju, koji televizijske programe primaju putem krovne ili sobne antene, kao i korisnicima koji preuzimaju satelitski signal programa RTS-a na teritoriji Evrope koji distribuira "Telekom Srbija".
U godini u kojoj RTS obeležava 60 godina Televizije u Srbiji, emitovanje HD programa nastavak je procesa unapređenja kvaliteta u pružanju usluga TV gledaocima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.