RTS-ova Ana Stamenković Heroj Beograda

Izvor: RTS, 17.Jun.2020, 20:18

RTS-ova Ana Stamenković "Heroj Beograda"

Novinarka RTS-a Ana Stamenković jedan je od dobitnika nagrade "Heroj Beograda" dodeljenoj beogradskim ustanocama i pojedincima koji su doprineli borbi protiv koronavirusa.
Dodeljeno je ukupno 40 nagrada, a među dobitnicima su zdravstveni radnici, policajci, vatrogasci, zanatlije, komapanije i volonteri.

Pojedinci su, uz statuu Pobednika, dobili 180.000 dinara, a ustanove 500.000.
Među nagrađenima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je i novinarka RTS-a Ana Stamenković koja je odlučila da se odrekne novčanog dela nagrade.
"Jedna devojčica je 25. maja napunila godinu dana, zove se Sofija, boluje od retke bolesti i za njeno lečenje je potrebno mnogo para. Koristim priliku da pozovem sve da 797 pošalju na 3030, a moj deo novčane nagrade ići će za Sofijin prvi korak. Pobednik ostaje kao podstetnik na jedno teško vreme i nadam se doprinos koji smo kao novinari dali u borbi protiv korone", rekla je Ana Stamenković.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.