RTS i Skupština potpisali prenos

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS i Skupština "potpisali" prenos

Beograd -- Sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović i direktor RTS-a Aleksandar Tijanić potpisali Ugovor o prenosu skupštinskih zasedanja na toj televiziji.

Ugovor važi na godinu dana, za šta će Radio-televizija Srbije iz skupštinskog budžeta dobiti 80 miliona dinara.

Direktora javnog servisa interesovalo je da li će RTS ubrzo dobiti novac iz ugovora, na šta je Odalović odgovorio da će sve ugovoreno biti realizovano vrlo brzo.

Predsednica parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slavica Đukić Dejanović zahvalila se RTS na dosadašnjoj saradnji i istakla da je javnost u radu republičkog parlamenta nešto bez čega skupština ne može da obavlja svoju funkciju.

Tijanić je rekao da je Skupština Srbije potpisivanjem ugovora pokazala da poštuje zakonitost, odnosno da kada nešto potroši mora i da plati. On je takođe zamolio poslanike da na sednicama od građana ne traže da ne plaćaju tv pretplatu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.