RNIDS daje pare

Izvor: NovaEnergija.net, 19.Apr.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RNIDS daje pare

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) sprovodi konkurs “Pravi primeri internet prisustva” kako bi tokom 2016. promovisala zapažene primere internet prisustva malih privrednika.
Cilj Konkursa “Pravi primeri internet prisustva” je izbor domaćih privrednih društava i preduzetnika koji na kvalitetan način koriste Internet i tako doprinose svom osnovnom (oflajn) biznisu. Konkurs je namenjen onima čiji su internet sajtovi na jednom od nacionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << internet domena (.RS ili .SRB) i spadaju u male privredne subjekte do 20 zaposlenih, a zadovoljavaju i ostale opšte, posebne i eliminacione uslove. Izabrani privrednici biće predstavljeni u promotivnoj kampanji koju će RNIDS realizovati u narednom periodu.
Zainteresovani treba najpre da provere da li ispunjavaju Uslove učešća na Konkursu, a zatim mogu da popune i onlajn formular za prijavu. Dokaze o ispunjenosti pojedinih uslova su obavezni da dostave svi koji uđu u uži izbor.
Rok za prijavljivanje je 30. maj 2016. u 10.00 časova. Lista prijavljenih koji su ušli u uži izbor biće objavljena u prvoj polovini juna 2016. Dodatne informacije mogu da se dobiju preko adrese e-pošte: primeri@rnids.rs.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.