Izvor: Blic, 01.Dec.2023, 09:14

RHMZ UPOZORIO NA NATPROSEČNO TOPLO VREME U Loznici jutros u 6 sati 21 stepen, u Valjevu 20 stepeni

U Srbiji je jutros u 6 sati najtoplije bilo u Loznici, gde je izmeren 21 stepen Celzijusa, a slede Valjevo sa 20 i Požega sa 18 stepeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO DA NIJE DECEMBAR U ovom gradu u Srbiji je jutros izmeren 21 stepen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023

Na kalendaru je prvi decembar, a po spoljašnjim temperaturama pre bi se reklo da stiže rano proleće...Najavljeno vremensko "ludilo" je stiglo, a Loznica je jutros u osam sati sa 21 u plusu bila najtoplija u Srbiji, za stepen toplija od Valjeva, dok je u isto vreme na istoku, u Negotinu i Zaječaru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U 6 SATI IZMERENA 23 STEPENA! Temperature i dalje rastu, ovaj grad je najtopliji u Srbiji: Noćas nas čeka DRAMATIČAN PREOKRET

Izvor: Blic, 02.Dec.2023, 09:00

U Srbiji je jutros u 6 sati najtoplije bilo u Loznici, gde je izmerena temeratura 23 stepena Celzijusa, a slede Valjevo sa 21 i Kraljevo i Kruševac sa 19 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.