RFZO apeluje: Preuzmite svoje zdravstvene kartice

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RFZO apeluje: Preuzmite svoje zdravstvene kartice

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja (KZO) da se obrate svojoj filijali, odnosno ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli.

RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli zahtev za izradu kartice zdravstvenog osiguranja.

Takođe, u skladu sa pojedinim prijavama osiguranika da su zahtev podneli preko Portala elektronske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pre nekoliko meseci i da od tada nemaju povratnu informaciju o statusu proizvodnje KZO, RFZO je uputio zainteresovane da se obrate putem mejla kzo@rfzo.rs ili putem broja telefona 011/2053-707.

Počelo overavanje: Evo kako sad možete da produžite zdravstvenu karticu

Tom prilikom, građani moraju navesti EGN broj dobijen prilikom podnošenja zahteva putem Portala elektronske uprave, navodi se u saopštenju RFZO.

Evo kako da predate zahtev za elektronske zdravstvene kartice bez minuta čekanja u redu

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

APEL RFZO: Preuzmite svoje zdravstvene knjižice

Izvor: Blic, 07.Dec.2017

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja da se obrate svojoj filijali/ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli...RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.