Izvor: RTS, 10.Feb.2022, 18:33

RFZO: Vantelesna oplodnja i operacija katarakte na privatnim klinikama i 2022.

Republički fond za zdravstveno osiguranje saopštio je da je zaključio ugovore sa privatnim klinikama za usluge vantelesne oplodnje, operacije katarakte i hiberbarične medicine za 2022. godinu, čime je obezbeđeno nesmetano pružanje ovih usluga osiguranim licima.
Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić je navela da je potpisano 13 ugovora za usluge vantelesne oplodnje, među kojima sa tri nove privatne klinike, a da će operacije senilne i presenilne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << katarakte obavljati 24 privatne klinike, od čega je jedna privatna klinika nova, dok će usluge hiperbarične medicine pružati 10 privatnih klinika, među kojima su četiri nove.
"Bez obzira na trenutnu epidemiološku situaciju, RFZO je u 2021. godini obezbedio nesmetano pružanje navedenih usluga osiguranim licima, što će se nastaviti i u 2022. godini", istakla je Škodrićeva.
Takođe, oko 800 privatnih apoteka predale su ponudu za zaključivanje ugovora sa RFZO za snabdevanje osiguranih lica lekovima sa Liste lekova, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.