RAT U FAVELI ŽAKERZINJO Banda vrbovala decu za prodaju droge, policija otvorila vatru, a onda je usledio ulični rat! VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Maj.2021, 18:53

RAT U FAVELI ŽAKERZINJO Banda vrbovala decu za prodaju droge, policija otvorila vatru, a onda je usledio ulični rat! VIDEO

Policijska akcija protiv narkodilera u faveli Žakerzinjo u Rio De Ženeiru pretvorila se u pravi masakr kada je došlo do pucnjave između policije i veće grupe muškaraca, koja se prenela i na metro koji je u tom trenutku bio pun putnika. Prema poslednjim podacima broj mrtvih se popeo sa 23 na 25, ali se ne saopštava da li se među njima nalaze putnici, kriminalci i policija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ULIČNI RAT POLICIJE I BANDI U RIU: Metak policajca pogodio u glavu! Usledio je pokollj faveli i metrou VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Maj.2021

U policijskoj operaciji koja je izvedena u faveli Žakerzinjo na sveru Rio De Ženeira stradalo je 25 osoba, što je najveći crni bilans u žrtvama u istoimenoj državi od 1989. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.