„Putokaz“ ka lepoj Srbiji

Izvor: Blic, 07.Maj.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Putokaz“ ka lepoj Srbiji

Prvi broj novog časopisa "Turistički putokaz", koji će čitaocima predstaviti ukupnu turističku ponudu naše zemlje, nalazi se na kioscima u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, po ceni od 49 dinara. Magazin o Srbiji od srede u prodaji

Turizam postaje sve značajnija privredna grana Srbije, a 80 odsto domaćih turista odlazi na odmor i provod van granica zemlje, misleći da znaju sve o Srbiji. Da Srbija ima šta da ponudi turistima dokaz su Beograd, koji spada među top 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetskih destinacija za provod, Đavolja varoš kao prirodno dobro svetskog značaja, zatim Felix Romuliana čiji značaj je prepoznao i UNESKO ili Dunav kojim plovi veliki broj turističkih brodova.

Da odmor, i u Srbiji, može da bude kvalitetan, i ne tako skup, pokušaće da domaćoj javnosti stavi do znanja novi časopis „Turistički Putokaz" čiji je cilj da se predstavi ukupna turistička ponuda Srbije i na taj način informišu pre svega domaći turisti o različitim mogućnostima odmora.

Na stranicama „Putokaza" naći će se puno kratkih korisnih informacija uz reportaže sa destinacija i manifestacija, priče iz sela Srbije, tekstovi zabavnog sadržaja i brojne druge turističke usluge.

Časopis će izlaziti jednom mesečno i koštaće 49 dinara. Prvi broj je od 4. maja na kioscima u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.