Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 13:30

Putnik povređen u autobusu, antifriz mu kapnuo u oko

U autobusu GSP-a na liniji 16 desila se nezgoda u kojoj je putniku povređeno oko, saznaje RTS.
Tečnost iz sistema za grejanje i hlađenje, iz creva koje se nalazi na unutrašnjoj strani krova  autobusa, jednom putniku je kapnula pravo u oko.
Nezgoda se dogodila oko 11.15, kada se autobus nalazio na Bulevaru despota Stefana.
Policija je obavila uviđaj, a povređeni putnik prevezen je u Očnu kliniku u Pasterovoj.
GSP: Izvinjenje svim putnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog dosad nezabeleženog kvaraJKP GSP Beograd u svom saopštenju se izvinjava svim putnicima zbog, kako se napominje, "skoro neverovatnog kvara koji do sada nije zabeležen".
Navodi se da je autobusu koji se kretao Bulevarom despota Stefana ispod Pančevačkog mosta usled pucanja creva rashladnog sistema na vozilu povređen jedan putnik.
"Putnik je sedeo sa leve strane vozila naspram vozača iza drugih rata kada je došlo do ovog nesvakidašnjeg događaja", dodaje se u saopštenju.
Ističe se da budući da su creva rashladnog uređaja razvedena po unutrašnjosti vozila iznad sedišta do prozora, nije se moglo predvideti a ni izbeći izlivanje veće količine rashladne tečnosti po putnicima koji su sedeli ispod krovnog poklopca.
Autobus je isključen iz saobraćaja i prebačen u garažu, gde će se obaviti detaljan pregled instalacija i popravka, zaključuje se u saopštenju GSP-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beograd: Putniku u autobusu na liniji 16 kapnula u oko tečnost iz antifriza

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2021

Putnik u gradskom autobusu na liniji 16 povređen je kad mu je tečnost iz sistema za hlađenje vozila kapnula u oko, preneli su danas beogradski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.