Putnici, oprez: 128 aranžmana „Džolija pod znakom pitanja!

Izvor: Press, 02.Jan.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici, oprez: 128 aranžmana „Džolija" pod znakom pitanja!

Turistički inspektori Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja zatražili su od MUP-a Srbije da se uključi u vanrednu kontrolu turističke agencije „Džoli travel", koja je već tri meseca u blokadi, ali i dalje prodaje aranžmane!
Dosadašnjom kontrolom inspektori su utvrdili da je agencija prodala 128 aranžmana za Kopaonik za koje su izrazili bojazan da putnici mogu imati problema prilikom realizacije putovanja zbog situacije u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se ova, nekada renomirana, agencija nalazi.
U Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja rečeno je za Press da turistički inspektori nisu mogli da obave kontrolu u planiranom obimu.
- Poslovnice su bile zatvorene, dokumentacija nedostupna, kao i odgovorno lice. U sedištu agencije inspektori su zatekli nekoliko radnika od kojih su dobili informaciju o prodatim aranžmanima, ali nisu imali pristup dokumentaciji o ograncima, rukovodiocima poslovnica i ugovorima koji su zaključeni sa putnicima. Oni su im rekli da je prodato 128 aranžmana za Kopaonik, a s obzirom na to što su svi računi „Džoli travela" u blokadi mogući su problemi oko njihove realizacije pa smo predložili Policijskoj upravi Beograd da obavi hitan nadzor kako bi se sprečile eventualne prevare putnika - objasnili su nam u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja.
U tom ministarstvu dodaju da su inspektori MUP-u poslali svoj zapisnik, kao i listu putnika koji su kupili aranžmane za Kopaonik. Kažu i da turistička inspekcija do sada nije primila nijednu prijavu putnika protiv agencije „Džoli travel".
Agencija „Džoli travel" u blokadi je od 29. septembra 2010. zbog duga od 131 milion dinara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.