Izvor: Danas, 14.Jul.2010, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

Od početka ove sedmice, kada su temperature svakodnevno prelazile trideset stepeni, ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć imaju pune ruke posla. Za samo 24 sata imali su čak 122 intervencije što je za 20 odsto više od uobičajenog. Po rečima Srđana Čobanova iz Zavoda za hitnu pomoć, javljaju im se hronični bolesnici ali se iz dana u dan povećava i broj ljudi koji na ulici od velikih vrućina dožive kolaps.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Austrija se sve više "prži"

Izvor: S media, 14.Jul.2010

..Austrija je i danas bila suočena sa vrelinom, a narednih dana se prognozira dalji rast temperatura, što stvara probleme kako za stanovnike, tako i za infrastrukturu...Najtoplije je danas bilo na jugu i zapadu zemlje, a u mestu Ferlah, kao i u Insbruku izmereno je preko 35 stepeni...Narednih dana,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.