Puna sala Metropola na testiranju za posao u Er Srbiji

Izvor: RTS, 21.Mar.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puna sala "Metropola" na testiranju za posao u "Er Srbiji"

Česta putovanja, dobro druženje, rad u timu, dinamičnost posla, samo su neki od razloga zbog kojih se kandidati prijavljuju za posao stjuardese ili stjuarda, a novu šansu zainteresovani su dobili u "Er Srbiji".
U punoj sali hotela "Metropol", kandidate su čekala tri stola na kojima su ostavljali svoju biografiju, ali i san da će baš oni biti izabrani za novo kabinsko osoblje.

Među njima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je i Kristina Nedeljković (23), po struci modni dizajner, kojoj je ovo drugi put da se prijavljuje za posao stjuardese.
"Volim da radim sa ljudima, pa je to jedan od razloga što sam se prijavila na konkurs. Volim da radim u timu, a posao je dosta dinamičan", naglasila je Nedeljkovićeva u izjavi za Tanjug.
Objašnjavajući način prijave, Nedeljkovićeva je istakla da se u prvom krugu od kandidata uzima biografija, dok se u drugom krugu testira engleski jezik.
Jelena Đorđević (25) došla je čak iz Pariza, u kojem je rođena, da se prijavi na konkurs, jer kaže ništa više ne bi volela nego da radi za srpsku nacionalnu kompaniju.

Navodi da je često letela na relaciji Beograd - Pariz i da se vidi koliko se kompanija promenila i poboljšala svoju uslugu.
Brojni teroristički napadi u Francuskoj, dodaje, motiv su joj da se preseli u Beograd i Srbiju.
"Mnogo je sigurniji i lepši život u Srbiji, iako se naš narod stalno žali", smatra Đorđevićeva.
Poželjno je da se na razgovoru za posao kandidatkinja pojavi u poslovnom odelu ili suknji sa košuljom, podignutom kosom u rep ili punđu.
Muškarci bi, takođe, trebali da imaju poslovno odelo, da budu sveže obrijani i ošišani.
A da bi se zainteresovani prijavio na konkurs "Er Srbije" mora da ima srednju školu, da tečno govori engleski jezik, a poželjno je poznavanje i drugih jezika.
Traže se i komunikacione veštine, ali i odlična lična prezentacija, stil i imidž.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.