Izvor: RTS, 28.Jan.2023, 15:18

U toku prvo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održava se danas, 28. januara, od 18 časova u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije.
Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.
 
Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.
"Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad", navodi se u saopštenju.
Građani su do 27. januara do 8 časova poslali neverovatnih 41.099.325 računa, što je prevazišlo sve procene odziva. 
Pravila učešća u nagradnoj igriPravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.
"Na pomenutoj aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja može se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno s ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan", pojašnjava se u saopštenju.
Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.
"Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do subote u podne, konkurišu za dva stana u prestonici, koja će dobiti svoje nove vlasnike u 18 časova. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju", zaključuje se u saopštenju.
Takođe, dodaje se, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvučeni prvi dobitnici stanova u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

Izvor: Danas, 28.Jan.2023

U okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena prva dva dobitnika stanova u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.