Izvor: B92, 21.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi skejt park u Beogradu

Beograd -- Plan opštine Novi Beograd je da uskoro obraduje stanare bloka 70a izgradnjom prvog skejt parka u Beogradu.

Nedavno je stanovnicima bloka 70a predstavljen plan opštine Novi Beograd o izgradnji prvog skejt parka u Beogradu. Ipak, on nije naišao na odobravanje svih žitelja ovog novobeogradskog bloka, te su neki spremni i fizički da se bore protiv ove odluke opštinskih vlasti.

Oplemenjivanje neugledne površine preko koje voze nesavesni posetioci splavova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak, smeta pojedinim Novobeograđanima, koji su se juče okupili kako bi iskazali svoj protest prema planu opštinara.

Savski kej poznat je po noćnom životu koji je vezan za splavove, sa kojih i u sitne sate dopire glasna muzika.

Preglasna muzika, koja kao da je stvorena za veselje onih koji su brzo došli do svog novca, čini se da ne smeta pojedinim komšijama, kao što bi im smetala buka malih točkova skejtbordova.

Od čestih incidenata pa do nečistoća koje ostaju nakon šetanja pasa, ništa nije moglo da ujedini deo žitelja bloka 70a kao izgradnja pomenutog parka, koji će koristiti i njihova deca.

Sve to dovodi do zaključka da, ponekad, imamo čudne prioritete i predrasude.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.