Prvi kubanski lek u Srbiji

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi kubanski lek u Srbiji

Farmaceutska kompanija "Galenika a.d." potpisala je Ugovor o saradnji sa prestižnim kubanskim farmaceutskim Institutima i vodećim državnim kompanijama "Medikuba" i "Farmakuba", koje se bave uvozom i izvozom lekova, saopštila je danas ta farmaceutska kuća.

"Lipogal" (polikosanol), koji se prevashodno koristi za regulaciju nivoa holesterola u krvi i za poboljšanje cirkulacije, prvi je kubanski proizvod koji ce za manje od mesec dana biti u svim apotekama u Srbiji, a vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i u regionu, navodi se u saopštenju.

Očekuje se da će "Galenika" tokom sledeće godine početi sa izvozom proizvoda iz svog asortimana na teritoriji Kube i Južne Amerike, a najavljen je i zajednicki nastup sa Kubancima na tržištu Ruske Federacije i Zajednice nezavisnih država, piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galenika počinje proizvodnju kubanskog leka

Izvor: S media, 16.Nov.2010

Farmaceutska kompanija Galenika a.d. potpisala je Ugovor o saradnji sa prestižnim kubanskim farmaceutskim Institutima i vodećim državnim kompanijama Medikuba i Farmakuba, koje se bave uvozom i izvozom lekova, saopštila je danas ta farmaceutska kuća..."Lipogal" (polikosanol), koji se prevashodno...

Nastavak na S media...

Galenika počinje proizvodnju kubanskog lijeka

Izvor: Capital.ba, 16.Nov.2010

BEOGRAD, Farmaceutska kompanija Galenika a.d. potpisala je Ugovor o saradnji sa prestižnim kubanskim farmaceutskim Institutima i vodećim državnim kompanijama Medikuba i Farmakuba, koje se bave uvozom i izvozom lijekova, saopštila je danas ta farmaceutska kuća. 'Lipogal' (polikosanol), koji se prevashodno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.