Prvi Startit Game meetup: Izazovi pravljenja free to play i AAA igara u Srbiji

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Startit Game meetup: Izazovi pravljenja free to play i AAA igara u Srbiji

U petak, 30. juna, Startit Centar otvara seriju Startit Game meetupa i ugostiće predstavnike Two Desparadosa i Ubisofta koji će  otkriti nešto više o gejming sceni u Srbiji.
Marija Ilić iz Two Desparadosa govoriće na temu izazova u pravljenju casual free to play igara. Otkriće nam koji su bili prvi koraci Two Desparadosa, na koje su izazove nailazili, šta su naučili iz grešaka i kakve planove imaju za budućnost. Osim toga, podeliće sa nama iskustva o tome kako se izboriti >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << sa Google Play Store politikom, šta učiniti kada nemaš uticaj na nešto što se negativno odražava na tvoju igru i kada je pravo vreme da krenu da se traže eksterni partneri.
Nakon Marije, Nikola Šobajić  i Vladimir Perić iz Ubistofta će pričati na temu razvoja modernih AAA igara u Srbiji. Moderne AAA igre sve više i više nalikuju servisima kojima se dodaje sadržaj i po nekoliko godina nakon izlaska. Nikola i Vlada će nam otkriti kakav je odnos Ubisofta prema razvojnom timu i projektu nakon što je objavljen na tržištu i kako se igra dalje razvija.
Prijave Meetup će se održati 30.06. sa početkom od 18h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno, ali je neophodno da svoj dolazak potvrdite putem ove forme.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.