Prugom do Bara otežano do 21. maja

Izvor: Blic, 29.Apr.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prugom do Bara otežano do 21. maja

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar biće otežan od sutra, 30. aprila do 21. maja, a povremeno i potpuno zatvoren, zbog radova na pruzi između Bijelog Polja i Mijatovog kola.

Željeznički prevoz Crne Gore je saopštio da će u tom periodu za sve dnevne međunarodne putničke vozove organizovati prevoz putnika autobusima na relaciji Mojkovac-Bijelo Polje-Prijepolje teretna i obratno.

Na relacijama Bar-Mojkovac-Bar i Beograd-Prijepolje teretna-Beograd vozovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će saobraćati po redu vožnje.

Noćni vozovi

Noćni vozovi će saobraćati nesmetano, osim u periodu od 7. do 10. maja i od 14. do 17. maja, kada je planirano totalno zatvaranje pruge.

U ovim terminima biće organizovan prevoz putnika autobusima na relaciji Mojkovac-Bijelo Polje-Mojkovac, a na relacijama Bar-Mojkovac-Bar i Bijelo Polje-Beograd, odnosno, Subotica i obratno, vozovi će saobraćati po redu vožnje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi na pruzi Beograd-Bar

Izvor: B92, 30.Apr.2010, 12:45

Zbog radova na barskoj pruzi na teritoriji Željeznica Crne Gore od 30. aprila do 21. maja, biće promenjen saobraćaj međunarodnih putničkih vozova sa Crnom Gorom...Dnevni vozovi iz Beograda u 10.10 sati i 13.10 sati, u ovom periodu, saobraćaće do stanica Prijepolje teretna, odnosno Bijelo Polje....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.