Izvor: B92, 15.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog repetitora

Čačak -- Više od 100 Čačana protestovalo je danas zbog izgradnje repetitora za mobilnu telefoniju na sportskim terenima Slobode u Čačku.

Građani su zabrinuti da će izgradnjom repetitora Telefonije Srbija biti ugroženi njihovo zdravlje i životna sredina. Građani koji žive u mesnim zajednicama Košutnjak i Palilula tražili su od radnika da obustave radove i da ne postavljaju repetitor, što su radnici i učinili. Građani su najavili okupljanja sve dok repetitor ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude izmešten.

Oni su potpisali peticiju protiv postavljanja repetitora i uputili žalbu Odeljenju za urbanizam pri Ministarstvu za kapitalne investicije i Ministarstvu za zaštitu životne sredine.

Pomenuti sportski objekti nalaze se blizu porodičnih kuća i dva obdaništa i dve škole.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.