Protest bivših radnika PKB-a u centru Beograda

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest bivših radnika PKB-a u centru Beograda

Članovi udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" (PKB) protestovali su u centru Beograda. Saobraćaj oko Skupštine Srbije i u Takovskoj ulici je tokom protesta bio blokiran.
Bivši radnici i mali akcionari traže od PKB-a novac za 15 odsto akcija koje im, kako kažu, pripadaju.

Udruženje penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da im se isplate naknade na ime akcija koje nisu dobili zbog nezakonite promene statusa tog preduzeća, rekao je predsednik tog udruženja Milinko Miladinović. 
"Svaka firma koja je prodata dužna je da isplati akcije i da ispoštuje one koji su tu radili i penzionere. Skup nije ni politički ni navijački, tražimo samo ono što je naše i nadamo se da ćemo dobiti", kaže Pera Radenković, penzioner PKB-a. 
Nakon šetnje centralnim beogradskim ulicama, zadržali su se u Takovskoj ulici, kod zgrade RTS-a.
Saobraćaj u okolini Skupštine Srbije i u Takovskoj ulici bio je blokiran.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.