Izvor: B92, 16.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostorije jagodinskom tužilaštvu

Niš, Jagodina -- Zoran Stojković je u Jagodini otvorio nove prostorije opštinskog javnog tužilaštva.

U zgradi, koju je kupilo Ministarstvo pravde, nalaze se i organi za prekršaje i odeljenje Trgovinskog suda iz Kragujevca. Ministar pravde Srbije danas je i predstavnicima niškog pravosuđa uručio ključeve četiri automobila ukupne vrednosti 2,8 miliona dinara.

Automobili su predati Okružnom i Opštinskom sudu i okružnom i opštinskom tužilaštvu, a Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da to nema veze sa predizbornom kampanjom iako je za danas u Nišu zakazana konvencija koalicije Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije.

On je prethodno u Jagodini izjavio da će nosiocima pravosudnih funkcija u ovoj godini plate biti povećane za 38 odsto. Stojković je rekao da pod tim povećanjem ne računa uvećanje od oko sedam odsto zbog inflacije. Ostale zaposlene u pravosuđu očekuje rast plata u rasponu od četiri do 24 odsto, rekao je ministar u Jagodini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.