Pronađena mrtva devojka u stanu u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena mrtva devojka u stanu u Novom Sadu

Telo devojke M. C. (24), sa tragovima opekotina, pronađeno je danas oko 17 sati u stanu u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

Kako javlja reporter "Blica", devojka je imala 24 godine, a prodavačica iz obližnje radnje je potvrdila da ju je videla sinoć. Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić je rekla Beti da se radi o M.C. iz Novog Sada. "Telo je pronađeno u prostoriji u kojoj je bio požar a šta je uzrok požara i uzrok smrti, utvrdiće istraga", rekla je ona. Kako je novinarima potvrđeno u policiji, devojka nije bila vlasnica stana, pa se pretpostavlja da je u pitanju studentkinja, prenosi 021.rs.Komšije su pre toga prijavile da je izbio požar u tom stanu.Za sada nema indicija da je u pitanju ubistvo. (Blic, Beta, 021.rs)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađena mrtva devojka u Novom Sadu

Izvor: B92, 17.Feb.2013

Novi Sad -- Telo devojke pronađeno je danas oko 17 sati u stanu u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, u kom je prethodno izbio požar...Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić je rekla da se radi o 24-godišnjoj M.C. iz Novog Sada koja nije vlasnik stana..."Telo je pronađeno u prostoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.