Promocija turizma Alžira u Srbiji

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija turizma Alžira u Srbiji

Na međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu prvi put ove godine predstavljena je turistička ponuda Alžira, sa ciljem, kako navode predstavnici te zemlje, da se unapredi saradnja sa Srbijom u toj oblasti, kao i da se ta zemlja promoviše kao turistička destinacija.

Ambasador Alžira u Srbiji Abdelkader Mesdoua rekao je na konferenciji za novinare da ovogodišnje učešće na Sajmu turizma u Beogradu predstavlja važan signal da ta zemlja želi da prati Srbiju u toj oblasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

U Alžiru postoji jaka politička volja da turizam postanje jedan od nacionalnih prioriteta i postoji snažan interes za ulaganje u taj sektor, kazao je alžirski diplomata.

Direktor Nacionalne turističke organizacije Alžira Šelufi Rašid rekao je da veze između Srbije i Alžira treba još više da se unaprede, ukazavši da je turizam predmet velikog interesovanja alžirskih vlasti.
 
Povodom promocije turističke ponude Alžira u Hotelu Hajat priređena je gala večera kojoj su osim ambasadora, ministra turizma Alžira i ostalih predstavnika vlade te zemlje prisustvovale i ugledne ličnosti iz političkog, privrednog i kulturnog života Srbije.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.