Promocija i potpisivanje knjige „Zaboravljeni album“ večeras u knjižari Delfi; Pet besplatnih knjiga gledaocima Prve srpske televizije

Izvor: TangoSix.rs, 05.Dec.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija i potpisivanje knjige „Zaboravljeni album“ večeras u knjižari Delfi; Pet besplatnih knjiga gledaocima Prve srpske televizije

Druga knjiga u izdanju Tango Six Publishinga „Zaboravljeni album“ autora Borisa Ciglića danas će zvanično biti predstavljena i van digitalnih okvira. U knjižari Delfi (Kralja Milana 48) sa početkom od 19 časova biće održana promocija i potpisivanje knjige, a ulaz je za sve zainteresovane slobodan.
Ukoliko do sada niste nabavili svoj primerak „Zaboravljenog albuma“ bićete u prilici to da uradite večeras, a ujedno i upoznate i zatražite potpis od autora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> Promocija će biti posvećena priči o nastanku knjige, kao i o mnogim detaljima u vezi sa pribavljanjem do sada neobjavljenih priča i fotografija. Na njoj će govoriti autor Boris Ciglić, kao i vazduhoplovni publicisti Aleksandar Radić i Milan Micevski.
Tim povodom, u jutarnjem programu Prve srpske televizije najavili smo promociju i podelili pet besplatnih knjiga gledaocima koji su se javili prvi:
https://media.tangosix.rs/2018/12/KNJIGA-ZABORAVLJENI-ALBUM-U-JUTRU-0512.mp4

 

The post Promocija i potpisivanje knjige „Zaboravljeni album“ večeras u knjižari Delfi; Pet besplatnih knjiga gledaocima Prve srpske televizije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Promocija i potpisivanje knjige „Zaboravljeni album“ Borisa Ciglića; 25 priča koje pokrivaju veliki deo vazduhoplovne istorije 20. veka

Izvor: TangoSix.rs, 06.Dec.2018, 10:22

Promocija i potpisivanje druge knjige u izdanju Tango Six Publishinga  „Zaboravljeni album“ autora Borisa Ciglića, održana je sinoć u prostorijama knjižare Delfi u zgradi SKC-a.. Tim povodom, o knjizi su govorili njen autor Boris Ciglić, kao i vazduhoplovni publicisti Aleksandar Radić i Milan...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.